El Restaurant

Als jardins de l’hotel, presidits per unes panoràmiques espectaculars, s’hi situen la terrassa del bar i el restaurant, una pérgola al jardí creada el 2016 i de recent obertura, amb espais amplis, acollidora i funcional. Al costat una cuina oberta a través d’unes grans vidrieres.

Als fogons del xef s’hi cou una cuina catalana i d’autor, basada en productes de temporada, recopilant l’experiència dels plats tradicionals amb creativitat.

Disposem d’un reservat  per a unes 30 persones per poder celebrar àpats privats.

Carta i Menus

 

OPCIÓ 1

 

Escuma de Gintònic amb gelea de cardamom i llima

Pica Pica al centre de la taula

Sashimi de salmó amb contrastos

Tataki de vedella marinat amb gingebre i herbes del camp

Patates de LA DEU

Calamars romana casolans

Assortiment de croquetes de la casa

 

Plat principal a escollir

Mitjana de vedella  de Girona a la brasa ( reposada 60 dies) 

Vieires, festuc, olivada negra i pernil

 

Postre

Sopa de  xocolata blanca amb oreo i mosaic

 

( Aigua, Vi i cafè)

 Preu per persona 31.50 € ( Iva inclòs)

 

 


Opció 2

Aperitiu del xef

Escuma de Gin-tonic

Entrants per compartir (3-4 pax)

Brandada de bacallà, “ajo blanco” i tòmaquet dolç

Tataki de vedella marinat amb gingebre i vi blanc

Tàrtar de tonyina amb cristalls de poma i rovell de guatlla trufat

Calamars a la romana

Cargols amb escamarlans

Pernil ibèric amb torrada

Segon plat a escollir

Magret d’ànec amb foie, reducció de ratafía i fruits silvestres

Turbot amb porro confitat i el seu pil-pil

Sashimi de salmó

Postres Opció

Pastís de celebració  Ó

Volcà de Xocolata negra amb gelat de rom cremat casolà

 

Aigua mineral, vi blanc i vi negre (Baset)

 

Preu per persona  36.80 €(IVA inclòs)

 

 



 

Opció 3

 Aperitiu al centre de la taula:

Cullereta d’esfera de tomàquet dolç amb formatge de cabra de Montbrú

Escuma de gin tònic amb galea de cardamom i llima

Caneló d’ànec i foie amb beixamel suau de tòfona

Vieira amb festuc cruixent de ceba i olivada negre i pernil ibèric

SEGON A ESCOLLIR

Turbot amb porro confitat, carxofa i el seu pilpil

Espatlla de cabrit a baixa temperatura amb parmentier de patata i fonoll

POSTRE A ESCOLLIR

Pastís celebració

ó

Variat de cítrics en textures

Café

Celler:

Aigues minerals

Vi blanc i negre (D.O. Catalunya)

PREU 39,70€ (IVA inclòs)

 

 

 

 

 

 

 

 

ENTRANTS , ENTRANTES

 

Amanida de tomàquet “Monte Rosa “ festuc i bacallà esqueixat    

Ensalada de tomate Monte Rosa “ festuc” y bacalao desmigado

Croquetes de la casa de botifarra de perol i farina de fajol

Croquetas de la casa de butifarra de perol y harina de “Fajol”

Foie mi-cuit d’ànec de l’Empordà fet a casa amb coulis de panses

Foie mi-cuit de pato del Ampurdán hecho en casa con coulis de pasas

Patates artesanes de La Deu ( des de 1943)

Patatas artesanes de La Deu ( desde 1943)

“Cebiche” de corvall amb “Leche de tigre”(llima, especies i fruita de la passió )

Cebiche de corvina con “Leche de tigre” ( lima, especias y fruta de la pasión)

Fulls de patata amb botifarra negra de la Garrotxa  i ou escumat

Hojas de patata con butifarra negra de la “Garrotxa” y huevo poché

Carpaccio de tonyina amb taronja amarga i aire de pi

Carpaccio de Atún con naranja amarga y aire de pino

Cargols guisats amb escamarlans de costa

Caracoles guisados con cigalas de la costa

Sopa de ceba gratinada

Sopa de cebolla gratinada

Risotto de boletus i farigola

Risotto de setas y tomillo

 

 


 

 

SEGONS , SEGUNDOS

Bacallà a la llauna        

Bacalao al horno

Sashimi de salmó amb contrastos

Sashimi de salmón con contrastes

Suquet mariner de rap i congre

Guiso marinero de rape y congrio

Turbot  amb escarxofa confitada i el seu pil-pil

Rodaballo con alcachofas confitadas en  pil-pil

Botifarra dolça de l’Empordà amb “chutney” de poma àcida i la seva torrada

Butifarra dulce del Ampurdán con “ Chutney” de manzana ácida y su tostada

Pintada amb vieira, pernil ibèric i la seva salsa reduïda

Pintada con vieira, jamón ibérico en su salsa

Costelles de xai de la Garrotxa a la brasa

Costillas de cordero de la Garrotxa a la brasa

Magret d`ànec amb foie, ratafia, puré de patata i farigola

Magret de pato con foie, ratafia, puré de patata y tomillo

Mitjana de vedella reposada 60 días , de Girona a la brasa (suplement 4€)

Chuletón de ternera reposado 60 días, de Girona, a la brasa ( Suplemento 4€)

Arròs caldós de bacallà i escamarlans

Arroz  caldoso de bacalao y cigalas

Arròs sec  d’ànec i moixernons

Arroz seco de pato y senderuelas

Arròs sec de calamars i gamba roja mitjana

Arroz  seco de calamares y gamba roja mediana

 

 

Tot l’arròs és del molí de Pals ( Empordà),  i s’elabora al moment.

Todo el Arroz es del molino de Pals ( Empordà) y se elabora en el momento

 


 

 

POSTRES/ POSTRES

 

Varietat de gelats i sorbets artesanals 

Variedad de helados y sorbetes artesanos

Esferes daurades de iogurt de La Fageda, confitura de figues i almívar de maduixa

Esferas doradas de Yogur de La Fageda, confitura de higos y almíbar de fresa

Braç gelat de nata farcit amb fruita de la passió, pa de pessic i fruita silvestre

Brazo helado de nata relleno con fruta de la pasión, bizcocho y frutas silvestres

Biscuit glacé de torró amb caramel de ratafia

Biscuit glacé de turrón con caramelo de ratafía

Pastís de mousse de mandarina, Cointreau i xocolata blanca

Pastel de mousse de mandarina, Cointreau y chocolate blanco

Volcà de xocolata negra i gelat de rom cremat

Volcán de chocolate negro y helado de ron quemado

 

 

 

 

 

Menú complet  a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 25€

Menú completo a escoger un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino 25 €.

 

 

Mig menú: un plat ( entrant o segon sense suplement) , postres, aigua i copa de vi 18 €

Medio menú: un plato ( primero o segundo sin suplemento), postre, agua y copa de vino 18€