El Restaurant

Als jardins de l’hotel, presidits per unes panoràmiques espectaculars, s’hi situen la terrassa del bar i el restaurant, una pérgola al jardí creada el 2016 i de recent obertura, amb espais amplis, acollidora i funcional. Al costat una cuina oberta a través d’unes grans vidrieres.

Als fogons del xef s’hi cou una cuina catalana i d’autor, basada en productes de temporada, recopilant l’experiència dels plats tradicionals amb creativitat.

Disposem d’un reservat  per a unes 30 persones per poder celebrar àpats privats.

Carta i Menus

ELS NOSTRES ENTRANTS, NUESTROS ENTRANTES

Crema del dia

Crema del día

Amanida amb tomàquet, burrata, pols d’olives negres i ruca

Ensalada con tomate, burrata, polvo de aceitunas negras y rúcula

Coca d’escalivada, anxoves i confitura de tomàquet

Coca de escalibada, anchoas y confitura de tomate

Verdures a la brasa amb romesco casolà

Verduras a la brasa con romesco casero

Patates artesanes de La Deu ( desde 1943)

Patatas artesanas de La Deu (desde 1943)

Gambes amb panko i salsa kimchi

Gambas  con panko y salsa kimchi

Croquetes de calarmasets

Croquetas de chipirón

 

SEGONS, SEGUNDOS

Peix /Pescado

Tàrtar de tonyina

Tartar de atún

Llom de bacallà fregit sobre llit de pinya amb allioli de taronja

Lomo de bacalao frito sobre lecho de piña con alioli de naranja   

Calamars de la costa flamejats amb armagnac i romesco (supl. 5,50€)

Calamares de la costa flambeados con  armañac y romesco (supl. 5,50€)

Popets  sobre llit de parmentier de la Vera

Pulpiltos sobre lecho de parmentier de la Vera

Suprema d’orada marinada a la planxa amb wok de verdures

Suprema de dorada marinada a la plancha y wok de verduras

Tataki de tonyina, mango i algues marines

Tataki de atún, mango y algas marinas

Tàrtar de salmó sobre llit de mascarpone i oli de menta

Tartar de salmón sobre lecho de mascarpone y aceite de menta

Sashimi de salmó i algues marines

Sashimi de salmón y algas marinas

Carn de la Garrotxa a la brasa/Carne de la Garrotxa a la brasa

Xai  amb la seva guarnició

Cordero con su guarnición

Entrecot de vedella (supl. 3,00€)

Entrecot de ternera  (supl. 3,00€)

Botifarra amb fesols

Butifarra con alubias

Filet de porc ibèric amb puré de matança

Solomillo de cerdo ibérico con puré de matanza

Filet de vedella (supl. 8,50€)

Solomillo de ternera (supl. de 8,50€)

Magret a la brasa amb coulis de taronja

Magret a la brasa con coulis de naranja

 

Arrossos de Pals/Arroces de Pals

Arròs melós de costella de porc confitada i bolets

Arroz meloso de chuleta de cerdo confitada y setas

Arròs caldós amb llamàntol (supl.  6,00€)

Arroz caldoso con bogavante (supl. de 6,00€)

Arròs suau de sípia de costa i gamba

Arroz suave de sepia de costa y gamba

 

Tot l’arròs és del Molí de Pals (Empordà),  i s’elabora al moment.

Todo el arroz es del “Molí de Pals” (Empordà) y se elabora al momento.

 

POSTRES CASOLANS / POSTRES CASEROS

Barreja de fruites de de temporada amb xarop de ratafia

Mezcla de frutas de temporada con jarabe de ratafia

Pastis de formatge

Pastel de queso

Brownie de xocolata

Brownie de chocolate

Peres al vi amb gelat de préssec

Peras al vino con helado de melocotón

Timbals de xocolata

Timbales de chocolate

Suc de taronja natural

Zumo de naranja natural

Valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla casolà)

Valenciano (zumo de naranja con helado de vainilla casero)

Boles de gelat casolà

Bolas de helado  casero

Sorbets casolans

Sorbetes caseros

Profiteroles farcides de gelat amb xocolata calenta

Profiteroles rellenos de helado con chocolate caliente

 

Menú complet a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 22€ (+supl.)

Menú completo a escoger un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino 22 €.(+supl.)

 

———————————————————————————————————————————— 

 Menú infantil Per escollir, Para escoger

 

Macarrons, Macarrones

Canelons de carn amb formatge, Canelones de carne con queso

Nuggets de pollastre, Nuggets de pollo

Escalopa de vedella, Escalopa de ternera

Hamburguesa de vedella, Hamburguesa de ternera

Postres, Postres

Iogurt de la Fageda, Yogur de La Fageda

Gelat de vainilla, xocolata o maduixa, Helado de vainilla, chocolate o fresa

Fruita del temps, Fruta del tiempo

Aigua o refresc  Preu 12€ / Agua o refresco Precio 12€

 

 

NADAL 2018

Aperitiu de benvinguda

Copa de cava amb mousse de magrana

 

Entrants

Bombons cruixents de foie i ametlles

Torradeta de salmó marinat

Escudella de galets farcits de carn

Primer

Canelons d’ànec amb beixamel trufada

Sorbet de meló i menta

Segon

Rap amb salsa americana Ó Cabrit al forn

 

Postres

Pastís de Nadal amb daus de torró

Celler: aigua, vi blanc i vi negre La Deu D.O.Catalunya

Copa de cava Pere Ventura, Brut Nature

 

Preu per persona 44 euros ( Iva inclòs)

NADAL 2018

 

Pica pica al centre de la taula

 Pernil de gla amb coca del mossèn amb tomàquet

Milfulls de poma i foie amb reducció de vi i compota de poma

Patates artesanes de La Deu

Calamars a la romana

Gambes a la planxa

Cloïsses a la marinera

 

Segon a escollir

Rap amb salsa americana Ó Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura

 

Postres

Pastís de Nadal

Cafès

Daus de torró i neules

Celler: aigua, vi blanc i vi negre La Deu (D.O. Catalunya),

copa de cava Pere Ventura brut nature

Preu per persona 61.50 euros ( Iva inclòs)

 

NADAL 2018

MENÚ INFANTIL

 

Aperitiu

Patata de La Deu artesana

 

Primer

Canelons de rostit

 

Segon a triar

Mitjana de vedella a la brassa Ó Llenguado a la planxa amb guarnició

 

Postres

Postre de Nadal

 

Preu per persona 20€

A continuació detallem la nostra oferta per la nit de cap d’any 2018.

La tarifa inclou:

Arribada a l’Hotel Riu Fluvià, trasllat al Restaurant La DEU, sopar amb revetlla,

trasllat de retorn a l’Hotel Riu, dormir en el tipus d’habitació reservada i esmorzar.

 

Tipus d’habitació
Hab doble: 386€

Hab individual: 205€

Hab triple: 520€

Hab quàdruple: 710€

Taxa turística: 0,99€ per adult (+17 anys)

Si haguessin nens el menú infantil és de 55€

Tots els preus inclouen l’IVA i l’aparcament

 

Per donar la reserva per confirmada els demanarem una paga i senyal del 25%

de l’import total de la seva reserva i la resta del pagament 10 dies abans de l’arribada.

 

Si desitgen alguna nit adicional, si us plau, ens preguntin per les tarifes.

Per fer la reserva només de la revetlla, si us plau, contactin directament amb el Restaurant

La Deu. (Tel: 972261004)

Per fer la reserva del paquet (sopar revetlla i allotjament) si us plau contacti directament amb nosaltres,

Tel: 972269444    (e-mail: info@riufluvia.es)

————————————————————————————————————————————-

Menú Restaurant La Deu

Recepció a les 21.00

Començament a les 21.00 / 21.30

 

Assortiment Snakcs

Caneló d’ànec amb beixamel trufada

Caldereta de rap de la costa, vieira i gamba vermella

Esferes de cítrics amb cremós de iogurt infusionat

Medalló de cabrit rostit a baixa temperatura amb ceba caramel·litzada i pinyons

Semi fred de xocolata amb perla de coco i tocs de torró

Raïms de la sort  i bossa cotilló (a les 24.00)

 

Aigües minerals Sant Aniol

Vi blanc Can Bas Muscat ( D.O Penedès )

Vi negre Can Bas Cabarnet Sauvignon ( D.O Penedès )

Cava Pere Ventura  Aniversari  Gran Reserva ( D.O Cava )

Cafès  i   barra lliure

Dos ambients de Ball per donar la benvinguda al 2019

A la matinada,Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata….

PICA PICA AL CENTRE DE LA TAULA

Musclos a la brasa

Navalles a la planxa

Calamars a la romana

Patates de La Deu artesanes ( des de 1943)

 

ENTRANT

Cilindre de  bacallà amb salsa del piquillo

 

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Suprema d’Orada a la  planxa

Suprema de lluç al forn amb fons de patata panadera

Filet de porc ibèric amb salsa “demi-glacé”

Costelles de xai a la brasa

 

POSTRES

Pastís Massini

 

Celler: aigua, vi blanc La Creu ( D.O. Penedès)  i vi negre La Deu D.O.Catalunya

 Preu per persona 35 euros ( Iva inclòs)

 

 

 

 

PICA PICA AL CENTRE DE LA TAULA

Tàrtar de tomàquet

Torradeta amb  salmó marinat

Pa amb tomàquet amb pernil Ibèric

 

ENTRANT

Caneló de carn amb beixamel trufada

 

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Dau de rap a la planxa amb base de parmentier

Bacallà confitat i crema d’all i oli

Xai al forn

Entrecot de vedella de la Garrotxa  a la brasa

 

POSTRES

Tronc de torró amb culis de crema anglesa

 

Celler: aigua, vi blanc La Creu ( D.O. Penedès)  i vi negre La Deu D.O.Catalunya

Preu per persona 45 euros ( Iva inclòs)