El Restaurant

Als jardins de l’hotel, presidits per unes panoràmiques espectaculars, s’hi situen la terrassa del bar i el restaurant, una pérgola al jardí creada el 2016 i de recent obertura, amb espais amplis, acollidora i funcional. Al costat una cuina oberta a través d’unes grans vidrieres.

Als fogons del xef s’hi cou una cuina catalana i d’autor, basada en productes de temporada, recopilant l’experiència dels plats tradicionals amb creativitat.

Disposem d’un reservat  per a unes 30 persones per poder celebrar àpats privats.

Carta i Menus

ENTRANTS , ENTRANTES

 

Amanida de sardina fumada, maracujà, terra d’olives negres i fruits vermells

Ensalada de sardina ahumada, maracuyà, tierra de aceitunas negras y frutos rojos

Escalivada amb burrata

Escalivada con burrata

Carpaccio de bacallà, ous de salmó, caviar-oli de picual i musselina de safrà

Carpaccio de bacalao, huevos de salmón, caviar de picual y muselina de azafrán

Steak tartar de vedella de La Garrotxa (ous, tàperes, cogombres, ceba)

Steak tartar de ternera de La Garrotxa (Huevo, alcaparras, pepinillos, cebolla)

Patates artesanes de La Deu ( desde 1943)

Patatas artesanes de La Deu ( desde 1943)

Cebiche” de corvall amb marinat de fruita de la passió i llima

Cebiche de corvina marinado con fruta de la pasión y lima

Teriyaki de tonyina, guacamole, reduccio de soja i balsàmic

Teriyaki de atún, guacamole, reduccion de soja y balsamico

Croquetes d’autor/ Croquetas de autor

-Anxova de l’Escala i pebrot escalivat

Anchoa de l’ Escala y pimiento escalivada

-Gamba i oliva negra

-Gamba y aceituna negra

Cargols  amb allioli negat i boques

Caracoles  con ali-oli cortado  y bocas

Broquetas de verdures, romesco i formatge curat d’ovella de La Garrotxa

Brochetas de verdures, romesco y queso curado de oveja de La Garrotxa

Sashimi de salmó amb carpaccio de maduixa del maresma i salsa ponzu

Sashimi de salmón con carpaccio de fresa

 

 

SEGONS , SEGUNDOS

Peix a la brasa/Pescado a la brasa

        -Rapet de costa sencer

        –Rape (ración) de costa      

        -Corvall

        -Corvina

        -Turbot de costa sencer

        –Rodaballo (ración) de costa

        -Pop amb carbassa i kimchy

        –Pulpo con la calabaza y kimchy

        -Calamar de costa, mojo picón i esparracs blancs de Navarra

        –Calamares de costa, mojo picón y espárragos blancos de Navarra

Carn de la Garrotxa a la brasa/Carne de la Garrotxa a la brasa

          –Xai

         –Cordero

             –Entrecot de vedella

            -Entrecot de ternera

           –Presa de porc ibèric a la brasa

           -Presa de cerdo ibérico a la brasa

          –Magret d’ànec, taronja, foie mi-cuit i festuc

         -Magret de pato, naranja, foie mi-cuit y pistacho

Arrossos de Pals/Arroces de Pals

Arròs melós de bacallà i safrà

Arroz  meloso de bacalao y azafrán

Arròs sec de sípia de costa i gamba

Arroz seco de sípia de costa y gamba

Arròs melós de costelló confitat i bolets

Arroz  meloso de costilla confitada y setas

Tot l’arròs és del molí de Pals ( Empordà),  i s’elabora al moment.

Todo el Arroz es del molino de Pals ( Empordà) y se elabora en el momento

POSTRES CASOLANS / POSTRES CASEROS

 

Volcà de xocolata negra i confitura de taronja amarga de la fageda

Volcán de chocolate negro y confitura de naranja amarga de la fageda

Gotet glaçat de maduixa, nata de fruita de la passió, ratafia i fruits del bosc

Vasito helado de fresa, nata de fruta de la pasión,  ratafia y frutas del bosque.

Maduixes del Maresme amb nata artesana

Fresas del Maresme con nata artesana

Pastis de mousse de fruits vermells i calisay

Pastel de mousse de Frutos rojos y calisay

Esfera daurada de iogurt de La Fageda, farcida de confitura de figues

Esfera dorada  de Yogur de La Fageda,rellena de  confitura de higos

Lingot de crema catalana amb crumble de poma

Lingote de crema catalana con crumble de manzana

 

GELATS D’AUTOR / HELADOS DE AUTOR

Pell de llimona-Piel de limon

Taronja-naranja

Préssec de vinya- melocoton de viña

Meló de cantaloup –  melon de cantalupo

Festuc – pistacho

Menta i virutes de xocolata-Menta y virutas de chocolate

Mel i espigul – miel y lavanda

Orxata i flor de taronger – Horchata y azahar

Ron cremat – Ron quemado

 

 

 

 

SORBETS  ARTESANS / SORBETES ARTESANOS

 

Mango

Fruita de la passió- fruta de la pasion

Llima – lima

Mojito

Fruits del Bosc – Frutas del bosque

 

 

 Menú complet  a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 25€

Menú completo a escoger un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino 25 €.

 Mig menú: un plat ( entrant o segon sense suplement) , postres, aigua i copa de vi 18€

Medio menú: un plato ( primero o segundo sin suplemento), postre, agua y copa de vino 18€

MENÚ SANT JOAN

(dissabte 23 revetlla i diumenge 24)

 

DONEM LA BENVINGUDA AMB UN PICA PICA

Foie mi-cuit elaborat pel xef amb confitura de figues de la Fageda

Ostró del Delta amb perla de gin tònic

Raviolone de cloïssa i formatge Pecorino

Tarrineta de cabrit, maduixetes de bosc i formatge tou d’ovella

 

SEGONS A ESCOLLIR

Caldereta de llamàntol

Presa ibérica a la brasa amb salsa café París

 

POSTRE

Brotxeta de maduixes amb dos xocolates i gelat d’orxata i flor de taronger

 

Cafè i coca de Sant Joan

 

CELLER:

Aigües minerals

Vi de la casa (D.O. Catalunya)

 

PREU: 35€

 

Opció 1

Primers a compartir / Primeros para compartir

Patates artesanes “La Deu”

Patatas artesanes “La Deu””

Teriyaki de tonyina blue-fin amb guacamole i umami de mar

Teriyaki de atún blue-fin con guacamole y unami de mar

Pernil ibèric amb coca de vidre amb tomàquet

Jamón ibérico con coca de vidrio y tomate

Els nostres calamars a la romana

Nuestros calamares a la romana

Foie mi-cuit d’ànec de l’Empordà de la casa

Foie mi-cuit de pato del Empordà de la casa

***

Segon plat a escollir / Segundo plato a escoger

Turbot de costa amb guarnició de verdures i quinoa vermella

Rodaballo de costa con guarnición de verdures y quinoa roja

Entrecot de vedella de la Garrotxa a la brasa

Entrecot de ternera de la Garrotxa a la brasa

***

Postres / Postres

Esferes daurades de iogurt de La Fageda

Esferas dorades de yogurt de La Fageda

Confitura de figues i almívar de maduixa

Confitura de higos y almíbar de fresa

 

Aigua mineral, vi blanc i vi negre / Agua mineral, vino blanco y vino tinto

Preu per persona 35 € ( Iva inclòs) / Precio por persona 35€ (Iva Incluido)

 Opció 2

Primers a compartir / Primeros para compartir

Patates artesanes “La Deu”

Patatas artesanas “La Deu”

Pernil ibèric amb coca de vidre amb tomàquet

Jamón ibérico con coca de vidrio y tomate

Ceviche de corball amb marinat de llima i fruita de la passió

Ceviche de corvina con marinado de lima y fruta de la pasión

Foie mi-cuit artesà amb confitura de figues

Foie mi-cuit artesano con confitura de higos

Fregida de seitons de l’Escala a l’estil del nostre xef

Frita de boquerones de la Escala al estilo de nuestro chef

***

Segon plat a escollir / Segundo plato a ecoger

Arròs de Pals caldós amb llamàntol de costa

Arroz de Pals caldoso con bogavante de costa

Arròs de Pals melós amb costelló confitat i bolets del temps

Arroz  de Pals meloso con costi´´on confitado y setas del tiempo

***

Postres Opció / Postres Opción

Lingot de crema catalana amb crumble de poma de Girona

Lingote de crema catalana con crumble de manzana de Girona

Gelats artesans del nostre xef

Helados artesanos de nuestro chef

(Opció de pastís de celebració fet pel xef)

(Opción de pastel de celebración hecho por el chef)

Aigua mineral, vi blanc i vi negre / Agua mineral, vino blanco y vino tinto

Preu per persona  35 € (IVA inclòs) / Precio por persona 35€ (Iva incluido

Opció 3

Primers a compartir / Primeros para compartir

Croquetes casolanes del xef

Croquetas caseras del chef

Pebrot escalivat i anxova de l’Escala

Pimiento asado y anchoa de la Escala

Gamba de costa i oliva negra

Gamba de costa y oliva negra

Patates artesanes “La Deu”

Patatas artesanas “La Deu”

Ceviche de llobarro de costa amb marinat de llima i fruita de la passió

Ceviche de lubina de costa con marinado de lima y fruta de la pasión

Ostró del Delta amb perles de gin-tònic floral

Ostrón del Delta con perles de gin-tonic floral

Teriyaki de tonyina blue-fin amb guacamole i umami de mar

Teriyaki de atún blue-fin con guacamole y unami de mar

                                       Segon plat a escollir / Segundo plató a escoger

Suquet de peix de rap de costa i corball

Suquet de pescado de rap de costa y corvina

Magret d’ànec de l’Empordà amb taronja, festuc i el seu foie

Magret de pato del Empordà con naranja, pistacho y su foie

                                         Postres a escollir / Postres a escoger

Lingot de crema catalana amb crumble de poma de Girona

Lingote de crema catalana con crumble de manzana de Girona

Gelats artesanes del nostre xef

Helados artesanos de nuestro chef

(Opció de pastís de celebració fet pel xef) (Opción de pastel de celebración hecho por el chef)

Aigües minerals Vi blanc i negre (D.O. Catalunya)

PREU 40€ (Iva inclòs) / Precio 40€ (Iva Incluido)