El Restaurant

Als jardins de l’hotel, presidits per unes panoràmiques espectaculars, s’hi situen la terrassa del bar i el restaurant, una pérgola al jardí creada el 2016 i de recent obertura, amb espais amplis, acollidora i funcional. Al costat una cuina oberta a través d’unes grans vidrieres.

Als fogons del xef s’hi cou una cuina catalana i d’autor, basada en productes de temporada, recopilant l’experiència dels plats tradicionals amb creativitat.

Disposem d’un reservat  per a unes 30 persones per poder celebrar àpats privats.

Carta i Menus

ELS NOSTRES ENTRANTS, NUESTROS ENTRANTES

 

 

Crema del dia

Crema Del Dia

Amanida amb tomata, burrata, terra d’olives negres i ruca

Ensalada con tomate, burrata, tierra de aceitunas negras y rúcula

Coca d’escalivada, anxoves i confitura de tomàquet

Coca de escalivada, anchoas y confitura de tomate

Verdures a la brasa amb romesco casolà

Verduras a la brasa con romesco Casero

Patates artesanes de La Deu ( desde 1943)

Patatas artesanas de La Deu (desde 1943)

Gambes de panko i salsa kimchi

Gambas  panko y salsa kimchi

Croquetes de calarmasets

Croquetas de chipirón

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGONS, SEGUNDOS

 

Peix /Pescado

Tàrtar de tonyina

Tartar de atun

Llom de bacallà fregit, llit de pinya i Tostao de ail-oli de taronja

Lomo de bacalao frito, cama de piña y tostao de ail-oli de naranja

Calamar de la costa flamejats a l’armagnac amb romesco (supl. 5,50€)

Calamares de la costa flameados al armagnac con romesco (supl. 5,50€)

Pupets amb llit de parmentiel de la Veira

Pulpiltos sobre cama de parmentiel de la veira

Suprema d’orada marinada a la planxa i wok de verdures

Suprema de dorada marinada a la plancha y wok de verdures

Tataki de tonyina, mango i algues marines

Tataki de atun, mango y algas marines

Tàrtar de salmó, llit de mascarpone i oli de menta

Tartare de salmon, cama de mascarpone y aceita de menta

Sashimi de salmó i algues marines

Sashimi de salmón y algas marines

Carn de la Garrotxa a la brasa/Carne de la Garrotxa a la brasa

Xai  i la seva guarnició

Cordero y su guarnición

Entrecot de vedella (supl. 3,00€)

Entrecot de ternera (supl. 3,00€)

Botifarra amb fesols esparracats

Butifarra con alubias

Filet de porc ibèric amb puré de matança

Solomillo de cerdo iberico con pure de matança

Filet de vedella (supl. 8,50€)

Solomillo de ternera (supl. de 8,50€)

Magret a la brasa amb coulis de taronja

Magret a la brasa con coulis de naranja

 

 

 

 

Arrossos de Pals/Arroces de Pals

Arròs melós de costelló confitat i bolets

Arroz meloso de costilla confitada y setas

Arròs caldós de llamàntol (supl.  6,00€)

Arroz caldoso de bogavante (supl. de 6,00€)

Arròs suau de sípia de costa i gamba

Arroz suave de sepia de costa y gamba

 

Tot l’arròs és del Molí de Pals (Empordà),  i s’elabora al moment.

Todo el arroz es del Molí de Pals (Empordà) y se elabora al momento.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTRES CASOLANS / POSTRES CASEROS

 

Barreja de fruites de de temporada amb xarop de ratafia

Mezcla de frutas de temporada con jarabe de ratafia

Pastis de formatge

Pastel de queso

Brownie de xocolata

Brownie de chocolate

Peres al vi amb gelat de préssec de vinya

Peras al vino con helado de melocotón de viña

Timbals de xocolata

Timbales de chocolate

Suc de taronja natural

Zumo de naranja natural

Valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla casolà)

Valenciano (zumo de naranja con helado de vainilla casero)

Gelat de boles casolans

Helado de bolas caseros

Sorbets casolans

Sorbetes caseros

Profiterols farcits de gelat amb xocolata calenta

Profiteroles rellenos de helado con chocolate caliente

 

 

 

Menú complet a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 22€ (+supl.)

Menú completo a escoger un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino 22 €.(+supl.)

Menú complet a triar un segon, un segon, un postre, aigua i copa de vi 27€ (+supl.)

Menú completo a escoger un segundo, un segundo, postre, agua y copa de vino 27€ (+supl.)

Mig menú: un plat (entrant o segon sense suplement) , postres, aigua i copa de vi 16€ (+ supl.)

Medio menú: un plato (primero o segundo sin suplemento), postre, agua y copa de vino 16€(+ supl.)

 

 

 

 

Menú infantil

 

Per escollir, Para escoger

 

Macarrons, Macarrones

Canelons de carn amb formatge, Canelones de carne con queso

Nuggets de pollastre, Nuggets de pollo (amb guarnició)

Escalopa de vedella, Escalope de ternera  (amb guarnició)

Hamburguesa de vedella, Hamburguesa de ternera (amb guarnició)

 

Postres, Postres

Iogurt de la Fageda, Yogur de La Fageda

Gelat de vainilla, xocolata o maduixa, Helado de vainilla, chocolate o fresa

Fruita del temps, Fruta del tiempo

 

 

Aigua o refresc 12€