El Restaurant
Als jardins de l’hotel, presidits per unes panoràmiques espectaculars, s’hi situen la terrassa del bar i el restaurant, una pérgola al jardí creada el 2016 i de recent obertura, amb espais amplis, acollidora i funcional. Al costat una cuina oberta a través d’unes grans vidrieres.
Als fogons del xef s’hi cou una cuina catalana i d’autor, basada en productes de temporada, recopilant l’experiència dels plats tradicionals amb creativitat.
Disposem d’un reservat per a unes 30 persones per poder celebrar àpats privats.
PRIMERS
Amanida d’estiu Hotel Riu Fluvià
Crema o sopa de temporada
Patates artesanes de La Deu ( des de 1943) amb una petita amanida
Amanida de bacallà amb vinagreta de verdures
Suprema de salmó amb ventall d’alvocat i salsa de mostassa
Carpaccio de vedella amb formatge parmesà, tàperes i oli d’oliva (supl.2.50€)
Macarrons al “pomodoro” ( amb o sense vi blanc) (demanar-ho)
Pa de vidre amb pernil ibèric (supl.3.00€)
Canelons de carn amb beixamel del nostre xef
Croquetes de pollastre artesanes amb trossets
SEGONS
Daus de Pollastre al curri
Melós de xai de la Garrotxa amb la seva salsa i cebetes caramel·litzades (supl.4.50€)
Costella de porc a baixa temperatura acabada a la brasa
Medalló de vedella a la brasa amb salsa del xef
Entrecot de vedella amb salsa cafè de París (supl.4.50€)
Calamars a la planxa amb salsa d’all (supl.1.50€)
Salmó a la planxa amb un toc de vi blanc amb salsa curri
Tempura pastissera sobre salmó amb maionesa de mango (supl.2.50€)
Bacallà a baixa temperatura sobre llit d’espinacs i pinyons (supl.4.50€)
Bacallà gratinat amb mussolina d’all i samfaina (supl.4.50€)
LES NOSTRES POSTRES
Crema catalana cremada
Pastís de formatge artesà amb salsa de fruits vermells
Mosaic de fruita de temporada
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla ( cal esperar 10 minuts aprox.) (supl.3.00€)
Milfulls amb crema pastissera i fruita de temporada (supl.1.50€)
Tiramisú casolà en copa
Gelats i/o sorbets variats
Carpaccio De Pinya Natural Cremada
Mousse de maduixa
Copa Valenciana (suc de taronja, gelat de vainilla, cointreau),. (supl.1.20€)
Menú complet a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 25 € per persona
Caps de setmana, festius i vigílies de festius 3€ per persona.
PLATS A LA CARTA
PER COMENÇAR
Amanida d’estiu Hotel Riu Fluvià 9.00 €
Canelons de carn amb beixamel del nostre xef 9.50 €
Croquetes de pollastre artesanes amb trossets 8.50 €
Patates Artesanes de La Deu 10.50 €
Lasanya de verdures especial del xef Juan Carlos 9.50 €
Crema de temporada 5.90 €
Carpaccio de vedella amb parmesà, tàperes i oli d’oliva 12.00 €
Pa de vidre amb pernil ibèric 12.00 €
SEGUIREM AMB…
NOSTRA BRASA
Entrecot de vedella amb salsa cafè de París 15.00 €
Magret d’ànec amb salsa de cirera 14.50€
Botifarra de pagès a la brasa amb fesols 8.50 €
Costelles de xai amb patates fregides 11.80 €
Pollastre a la brasa amb patates fregides 6.50 €
A MÉS A MÉS…
Pollastre farcit d’espinacs amb verdures 12.00 €
Filet de Orada a la planxa sobre saltejat de verdures 11.00 €
Calamars a la planxa amb salsa d’all 14.00 €
Salmó a la planxa amb un toc de vi blanc amb salsa curri 12.50 €
Tempura pastissera sobre salmó amb maionesa de mango 14.00 €
FINALITZAREM AMB…
Mosaic de fruita de temporada 5.20 €
Copa Valenciana (suc de taronja, gelat de vainilla, cointreau) 6.20 €
Crema catalana cremada 4.00 €
Pastís de formatge artesà amb salsa de fruits vermells 4.80 €
Milfulls amb crema pastissera i fruita de temporada (supl.1.50€) 6.00 €
Tiramisú casolà en copa 5.50 €
Gelats i/o sorbets variats 5.00 €
Carpaccio De Pinya Natural Cremada 5.50 €
Mousse de maduixa 5.50 €
Coulant de xocolata negre amb gelat ( cal esperar 10 min) 8.00€
PRIMEROS
Ensalada de verano Hotel Riu Fluvià
Crema o sopa de temporada
Patatas artesanas de La Deu ( desde 1943) con una pequeña ensalada
Ensalada de Bacalao con vinagreta de verduras
Suprema de salmón con vinagreta de aguacate y salsa de mostaza
Carpaccio de ternera con queso parmesano, alcaparras y aceite de oliva(supl.2.50€)
Macarrones al pomodoro (con o sin vino blanco; pedirlo)
Pan de cristal con jamón ibérico (supl.3.00€)
Canelones de carne con bechamel de nuestro chef
Croquetas de pollo artesanas con tropezones
SEGONS
Dados de pollo al curry
Meloso de cordero de la Garrotxa con su salsa y cebollitas caramelizadas (supl.4.50€)
Costilla de cerdo a baja temperatura terminada a la brasa
Medallón de ternera a la brasa con salsa del chef
Entrecot de ternera con salsa Café de París (supl.4.50€)
Calamares a la plancha con salsa de ajo (supl.1.50€)
Salmón a la plancha con un toque de vino blanco y salsa curry
Tempura pastelera sobre salmón con mayonesa de mango (supl.2.50€)
Bacalao a baja temperatura sobre lecho de espinacas y piñones (supl.4.50€)
Bacalao gratinado con mussolina de ajo y pisto (supl.4.50€)
LES NOSTRES POSTRES
Crema catalana quemada
Pastel de queso artesanal con salsa de frutos rojos
Mosaico de fruita de temporada
Coulant de chocolate con helado de vainilla (Esperar 10 min aprox.) (supl.3.00€)
Milhojas con crema pastelera y fruta de temporada (supl.1.50€)
Copa de Tiramisú casero
Helados y sorbertes variados
Carpaccio De Piña Natural quemada
Mousse de fresa
Copa Valenciana (zumo de naranja, helado de vainilla, cointreau),. (supl.1.20€)
Menú completo a elegir un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino 25 € por persona fines de semana, festivos y vísperas de festivos 3€ por persona.
PLATOS A LA CARTA
PARA COMENZAR
Ensalada de verano Hotel Riu Fluvià 9.00 €
Canelons de carne con salsa bechamel de nuestro chef 9.50 €
Croquetas de pollo artesanas con tropezones 8.50 €
Patatas Artesanas de La Deu 10.50 €
Lasaña de verduras de nuestro chef Juan Carlos 9.50 €
Crema de temporada 5.90 €
Carpaccio de ternera con queso parmesano, alcaparras y
aceite de oliva 12.00 €
Pan de cristal con jamón ibérico 12.00 €
SEGUIMOS CON…
NUESTRA BRASA
Entrecot de ternera con salsa Cafè de París 15.00 €
Magret de pato con salsa de cerezas 14.50€
Butifarra de payés a la brasa con alubias secas 8.50 €
Costillas de cordero con patatas fritas 11.80 €
Pollo a la brasa con patatas fritas 6.50 €
ADEMÁS…
Pollo relleno de espinacas con verduras 12.00 €
Solomillo de Dorada a la plancha sobre salteado de verduras 11.00€
Calamares a la plancha con salsa de ajo 14.00 €
Salmón a la plancha con un toque de vino blanco y salsa curry 12.50 €
Tempura pastelera sobre salmón con mayonesa de mango 14.00€
FINALIZAREMOS CON…
Mosaico de fruta de temporada 5.20 €
Copa Valenciana (zumo de naranja, helado de vainilla, cointreau 6.20 €
Crema catalana quemada 4.00 €
Pastel de queso artesanal con salsa de frutos rojos 4.80 €
Milhojas con crema pastelera y fruta de temporada 6.00 €
Copa de Tiramisú Casero 5.50 €
Helados y sorbertes variados 5.00 €
Carpaccio De Piña Natural quemada 5.50 €
Mousse de fresa 5.50 €
Coulant de chocolate con helado de vainilla (Esperar 10 min aprox.) 8.00 €
ENG
FIRST PLATES
Summer salad Hotel Riu Fluvià
Cream or seasonal soup
Artisan potatoes from La Deu ( since 1943 ) with a small salad
Codfish salad with vegetable vinaigrette
Salmon supreme with avocado fan and mustard sauce
Beef Carpaccio with Parmesan, capers and olive oil (supl.2.50€)
Macaroni “pomodoro” ( with or without white wine) (ask for)
Glass bread with iberian ham (supl.3.00€)
Meat Cannelloni with chef’s white sauce
Artisan chicken croquettes with bumps
SECOND PLATES
Chicken dice with curry
Sweet lamb from Garrotxa with his sauce and caramelized onions (supl.4.50€)
Rib of pork at low temperature and finished on the grill
Veal medallion grilled with chef’s sauce
Veal entrecote with sauce cafè de París (supl.4.50€)
Grilled squid with garlic sauce (supl.1.50€)
Grilled salmon with a touch of white wine with curry sauce
Pastry tempura on salmon with mango mayonnaise (supl.2.50€)
Cod at low temperature on a bed of spinach and pine nuts (supl.4.50€)
Au gratin cod with garlic muslin and ratatouille (supl.4.50€)
OUR DESSERTS
Burnt catalan cream
Artisanal cheesecakes with red fruit sauce
Seasonal fruit mosaic
Chocolate coulant with vanilla ice cream ( necessary waiting for 10 minuts aprox.) (supl.3.00€)
Thousand sheets and seasonal fruits (supl.1.50€)
Homemade tiramisu in glass
Various ice creams and/ or sorbets
Burnt natural pineapple carpaccio
Strawberry mousse
Valencian cup (orange juice, vanilla ice cream, cointreau) (supl.1.20€)
Full Menu to choose from a first, a second, a desert, water and glass of wine 25 € per person
Week Ends, Holidays and holidays vigils 3€ per person.
ON DEMAND PLATES
TO START…
Summer salad Hotel Riu Fluvià 9.00 €
Meat Cannelloni with chef’s white sauce 9.50 €
Artisan chicken croquettes with bumps 8.50 €
Artisan potatoes from La Deu ( since 1943 ) 10.50 €
Special Vegetable lasagna from chef Juan Carlos 9.50 €
Seasonal soup 5.90 €
Beef Carpaccio with Parmesan, capers and olive oil 12.00 €
Glass bread with iberian ham 12.00 €
TO CONTINUE…
ON GRILL
Veal entrecote with sauce cafè de París 15.00 €
Duck breast with cherry sauce 14.50€
Page sausage with beans 8.50 €
Lamb chops with french fries 11.80 €
Chicken with french fries 6.50 €
IN ADDITION…
Chicken stuffed with spinach and vegetables 12.00 €
Grilled sea bream fillet over sauteed vegetables 11.00 €
Grilled squid with garlic sauce 14.00 €
Grilled salmon with a touch of white wine with curry sauce 12.50 €
Pastry tempura on salmon with mango mayonnaise 14.00€
TO FINISH WITH…
Seasonal fruit mosaic 5.20 €
Valencian cup (orange juice, vanilla ice cream, cointreau) 6.20 €
Burnt catalan cream 4.00 €
Artisanal cheesecakes with red fruit sauce 4.80 €
Thousand sheets and seasonal fruits (supl.1.50€) 6.00 €
Homemade tiramisu in glass 5.50 €
Various ice creams and/ or sorbets 5.00 €
Burnt natural pineapple carpaccio 5.50 €
Strawberry mousse 5.50 €
Chocolate coulant with vanilla ice cream (necessary waiting for 10 minuts aprox). 8.00€