El Restaurante

En los jardines del hotel, presididos por unas panorámicas espectaculares, se encuentra la terraza del bar y el restaurante, una pérgola en el jardín creada en 2016 y de reciente abertura, con espacios amplios, acogedora y funcional. Al lado, se puede apreciar una cocina abierta a través de unas grandes vidrieras.

En los fogones del chef se elabora una cocina catalana y de autor, basada en productos de temporada, recopilando la experiencia de los platos tradicionales con creatividad.

Disponemos de un reservado para unas 30 personas para la celebración de comidas privadas.

Carta y Menús

ELS NOSTRES ENTRANTS, NUESTROS ENTRANTES

 

Amanida de mató amb vinagreta de fruita seca

Ensalada de requesón con vinagreta de frutos secos

 

Amanida de formatge de cabra amb bacó i vinagreta de mostassa

Ensalada de queso de cabra con beicon y vinagreta de mostaza

 

Croquetes de calamarsons / Croquetas de Chipirones

 

Pebrots del piquillo amb brandada de bacallà

Pimientos del  piquillo con brandada de bacalao

 

Raviolis casolans de bolets  amb salsa brie

Raviolis caseros de setas con salsa brie

 

Espaguetis negres amb calamars confitats

Espaguetis negros con  calamares confitados

 

Patates artesanes de La Deu ( des de 1943) amb una petita amanida

Patatas artesanas de La Deu (desde 1943)  con una pequeña ensalada

 

Pa de vidre amb pernil ibèric

“Pan de cristal” con jamón ibérico

 

Carxofes saltejades amb pernil / Alcachofas salteadas con jamón

  

SEGONS, SEGUNDOS

 

Peix /Pescado

Llom de bacallà  confitat amb escalivada  (suplement 2,80€)

Lomo de bacalao confitado con escalivada (suplement 2,80€)

 

Lluç a la planxa amb puré de moniato  / Merluza a la plancha con puré de boniato

 

Popets  a la mallorquina (all tendres, pebrots i patata)

Pulpiltos a la mallorquina ( ajos tiernos, pimiento y patata)

 

Llobarro a la planxa sobre llit de patata i escamarlà  (suplement 2,80€)

Lubina  a la plancha sobre lecho de patata y cigala  (suplement 2,80€)

 

Orada a la planxa  amb verdures saltejades

Dorada a la plancha con verduras salteadas

 

Carn /Carne

 

Cuixa de xai amb la seva salsa acompanyat de trinxat de  col i patata

Muslo de cordero en su salsa acompañado de guiso de col y patata

 

Costelles de xai  de la Garrotxa a la brasa / Costillitas de cordero de la Garrotxa a la brasa

 

Entrecot de vedella de la Garrotxa a la brasa amb oli de romaní  (suplemento 3,50€)

Entrecot de ternera de la Garrotxa  a la brasa con aceite de Romero  (suplement 3,50€)

 

Magret a la brasa amb fruites vermelles / Magret a la brasa con frutos rojos

 

Filet de porc amb salsa de caça /Filete de cerdo con salsa de caza

POSTRES CASOLANS / POSTRES CASEROS

 

Macedònia natural de fruites

Macedonia natural de frutas

 

Pastís de formatge

Pastel  de queso 

 

Brownie  amb gelat de vainilla

Brownie  con helado de vainilla

 

Crema Catalana / Crema Catalana

 

Valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla )

Valenciano (zumo de naranja con helado de vainilla )

 

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla  ( cal esperar 10 minuts aprox.)

Coulant de chocolate con helado de vainilla ( espera de 10 minutos aprox.)

 

Peres al vi amb gelat de fruita de la passió

Peras al vino con helado de fruta de la pasión

 

Milfulls amb maduixa i nata /  Milhojas con fresa y nata

 

Lemon Pie / Pastel de limón

 

Menú complet a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 20€ (+supl.)

                  Menú completo a escoger un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino  20€.(+supl.)

 

MENÚ INFANTIL

 

 

Prepara el teu plat combinat / Prepara tu plato combinado

 

Per escollir un primer, Para escoger un primero

Pasta bolonyesa o napolitana, pasta en salsa bolonyesa o napolitana

Canelons de rostit amb formatge, Canelones de asado  con queso

Croquetes de pollastre artesanes , croquetes de pollo artesanes

 

Per escollir un segon, Para escoger un segundo

 

Botifarra , Butifarra

Bistec de vedella, Bistec de ternera

Lluç arrebossat, Merluza rebozada

Finguers de pollastre,  finguers  de pollo

 

I l’acompanyament que més t’agradi / Y el acompañamiento que mas te agrade

 

Arròs blanc, Arroz blanco

Patates fregides, patatas fritas

Amanida, Ensalada

Verdures saltejades, Verduras salteadas

  

Postres, Postres

Iogurt de la Fageda, Yogur de La Fageda

Gelat casolà o calipo, Helado Casero o Calipo

Fruita del temps, Fruta del tiempo

 

Aigua o refresc  Preu 12€

Agua o refresco Precio 12€

STARTERS / ENTRÉES

 

 Milk curd salad, dried fruits and nuts vinaigrette

Salade de fromage blanc à la vinaigrette aux fruits secs

 

Goat cheese and bacon salad with mustard vinaigrette

Salade de fromage de chèvre et de bacon à la vinaigrette de moutarde

 

Small squids croquetes  / Croquettes de petits calmars

 

Cod brandade stuffed piquillo peppers

Poivrons del piquillo farcis de brandade ( morue )

 

Mushrooms ravioli with brie cheese sauce

Raviolis farcis de champignons à la sauce de fromage brie

 

Black spaghetti with pickled squids

Spaghettis noir aux calmars confits

 

La Deu homemade meat stuffed potatoes ( since 1943 ) with some salad

Pommes de terre farcies façon La Deu ( depuis 1943) avec de la salade

 

Pan cristal” ( a type of bread with crispy crust and soft, honeycombed interior ) with Iberian ham

Pain “cristal” au jambon ibérique

 

Sautéed  artichokes with  ham

Artichauts sautées au jambon

 

FISH AND MEAT / POISSON ET VIANDE

Fish / Poisson

Confitted cod with escalivada ( roast vegetables )  ( add. 2,80€ )

Morue confite avec escalivada ( legumes rôtis )  (add. 2,80€)

 

Grilled hake with sweet potato purée

Colin grillé à la purée de patate douce

 

Baby octopuses “a la mallorquina” (tender garlics, peppers and potatoes )

Petits poulpes au “mallorquina” ( ails tendres, poivrons et pommes de terre )

 

Grilled sea bass with potato and Norway lobster ( add. 2,80 )

Bar grillés sur un lit de pomme de terre et langoustine

 

Grilled gilthead bream with sautéed vegetables

Dorade grillée aux légumes sautées

 

Meat / Viande

Lamb leg with cabbage and potato stew

Gigot d’agneau avec de ragoût de chou et de pomme de terre

 

Charcoal-grilled lamb chops from la Garrotxa

Côtes d’agneau de la Garrotxa grillées sur la braise

 

Charcoal-grilled beef entrecote from la Garrotxa with rosemary oil ( add. 3,50€ )

Entrecôte de veau de la Garrotxa grillé sur la braise à l’huile de romarin ( add. 3,50€ )

 

Charcoal-grilled magret with red berries

Magret grillés ur la braise au fruits rouges

 

Pork tenderloin with meat sauce

Filet de porc à la sauce de viande

 

DESSERTS

 

Natural fruit salad

Salada de fruits naturals

 

Homemade cheese cake

Tarte au formatge fait à la maison

 

Brownie with vanilla ice cream

Brownie avec glace à la vanille

 

Catalan caramelized custard cream

Crème brûlée

 

Valencià (natural orange juice with vanilla ice cream)

Valencià (jus d’orange naturel avec glace à la vanille)

 

Chocolate coulant (you have to wait 10 minuts aproximately)

Coulant au chocolat (vous devez attendre environ 10 minutes)

 

Pears in wine with passion fruit ice cream

Poires au vin avec glace à la fruit de la passion

 

Millefeuille with strawberry and cream

Millefeuille avec fraise et crème

 

Lemon cake / Gâteau au citron

 

Full menu: to choose a starter, fish or meat and dessert, uncluding wayer and a glass of wine 20€ (+supl.)

Menu complet: choisir un entrée, poison ou viande et un dessert, de l’eau et un verre de vin 20€ (+ supl.)

 

Children menu / Menu enfant

Prepare your combined dish/ Préparez votre plat  combiné

 

Starter to choose  , Entrée à choisir

Pasta with bolognese or Napolitan sauce/ Pâtes à la Bolognaise ou à la Napolitaine

Cannelloni of roast meat with cheese , Cannellonis  de viande rôti et fromage

Chicken croquette, Croquettes au poulet

 

Main course to choose, Pour choissir un plat principal

Catalan sausage “botifarra” , Saucisse

Veal escalope, Escalopa de veau

Breaded hake, Merlu  enrobé

Chicken  finguers ,  Doigts de poulet

 

And  choose your garnish / Y el acompañamiento que mas te agrade

Boiled rice,  Rice blanc

French fries, Frites

Salad, Salad

Sauteed vegetables,  Legumes sautés

Dessert, Dessert)

Iogurt ( la Fageda), Yogur ( La Fageda

Homemade icecream  o calipo,  Glace maison o Calipo

Fruit of the season, Fruits de saison

 

 

Mineral watter or soft drink  Price 12€

Eau ou Rafraîchissement Prix 12€

NADAL 2019

Menú 1

 Aperitiu de benvinguda

Broqueta de llagostí amb panco i romesco

Pica pica

Amanida de mató  amb vinagreta de fruites seques

Pa de vidre amb pernil

Musclos al vapor amb verdures

Navalles a la planxa amb all i julivert

Boletes de formatge amb nous i sèsam

 

 Segons a triar

Orada a la planxa amb verdures i salsa marinera

Cuixa de xai a baixa temperatura amb trinxat i la seva salsa

 

 Postres a triar

Peres al vi amb gelat de fruita de la passió

Milfulls de maduixa i nata

Café

Celler: aigües minerals, vi blanc  i vi negre (D.O Catalunya)

Preu 35.00€ Iva inclòs

 —————————————————————————————————————-

 Menú 2

Pica pica

Xarrup de crema de meló i cruixent de pernil

Amanida de mató amb tomàquet “monterrosa” pols d’oliva negra i vinagreta de fruits secs

Pa de vidre amb pernil ibèric

Croquetes de calamarsets amb tinta

Patates artesanes de La Deu ( des de 1943) amb una petita amanida

 

Segons a triar

Lluç amb salsa verda

Popets  a la mallorquina (all tendres, pebrots i patata)

Costelles de xai  de la Garrotxa a la brasa

Magret a la brasa amb coulis de taronja

 

Postres a triar

Brownie  casolà amb gelat de vainilla

Tiramisú

Lemon Pie

 

Café

Celler: aigües minerals, vi blanc  i vi negre (D.O Catalunya)

Preu 25.00€ Iva inclòs