El Restaurante

En los jardines del hotel, presididos por unas panorámicas espectaculares, se encuentra la terraza del bar y el restaurante, una pérgola en el jardín creada en 2016 y de reciente abertura, con espacios amplios, acogedora y funcional. Al lado, se puede apreciar una cocina abierta a través de unas grandes vidrieras.

En los fogones del chef se elabora una cocina catalana y de autor, basada en productos de temporada, recopilando la experiencia de los platos tradicionales con creatividad.

Disponemos de un reservado para unas 30 personas para la celebración de comidas privadas.

Carta y Menús

 

OFERTA ESPECIAL MENJA I DESCANSA!!

ELS OFERIM UN MENÚ COMPLET PER DINAR AL RESTAURANT DE L’HOTEL RIU FLUVIÀ I UNA HABITACIÓ ON DESCANSAR UN PARELL D’HORES.

Menú: 16€ (preu per persona)

Habitació: 20€ (preu per habitació 2H)

Promoció vàlida tots el dies de la setmana amb reserva prèvia i segons disponibilitat.

L’ocupació màxima de cada habitació és de dues persones.

Si desitja fer la reserva o necessita més informació, si us plau, contactin amb nosaltres a info@riufluvia.es o bé trucant al 972 26 94 44

ESTAREM ENCANTATS D’ATENDRE’L

 

_MENÚ MENJA I DESCANSA

 

ELS NOSTRES ENTRANTS

Assortiment de croquetes casolanes ( 3 gustos)

Amanida catalana amb embotits de la Garrotxa

Canelons de carn amb beixamel i oli de tòfona

Macarrons amb salsa bolonyesa

Escalivada feta a la nostra brasa

Sopa de pasta amb caldo de pollastre fet a casa

Crema de carbassa amb un toc de formatge fresc

Llenties estofades amb carn

SEGONS

Botifarra de carn a la brasa  amb la seva guarnició

Botifarra  de ceps a la brasa amb la seva guarnició

Vedella amb bolets

Paella mixta

Bistec a la planxa

Suprema  de lluç amb salsa marinera i fons de patata

Salmó a la planxa  O amb salsa de porros

LES NOSTRES POSTRES CASOLANES

Suprema de fruites naturals

Flam d’ou amb flocs de nata

Crema catalana feta a casa

Iogurt de la Fageda

Dues boles de gelat casolà ( a escollir entre xocolata, vainilla o maduixa)

Brownie casolà  amb gelat de vainilla

Menú complet a triar:un primer,un segon,unes postres,pa,aigua i copa de vi blanc o negre 16€ amb Iva inclòs               

 

MENÚ COME Y DESCANSA 

NUESTROS ENTRANTES

Surtido de croquetas caseras ( 3 sabores)

Ensalada catalana con embutidos  de la “Garrotxa”

Canelones de carne con bechamel  y aceite de trufa

Macarrones con salsa boloñesa

Escalivada hecha en nuestra parrilla

Sopa de pasta con caldo de pollo casero

Crema de calabaza con un toque de queso  fresco

Lentejas estofades con carne

SEGUNDOS

Butifarra de carne a la parrilla con su guarnición

Butifarra  de setas de Burdeos a la parrilla con su  guarnición

Guiso de ternera con setas

Paella  mixta

Bistec a la plancha

Suprema  de merluza  con  salsa marinera y fondo de patata

Salmón a la plancha  O con salsa de puerros

NUESTROS  POSTRES CASEROS

Suprema de frutas naturales

Flan de huevo con virutas de nata

Crema catalana hecha en casa

Yogur de la Fageda

Dos bolas de helado  casero ( a elegir entre chocolate, vainilla o fresa)

Brownie casero   con helado de vainila

Menú completo:a elegir un primero,un segundo y  un postre,pan agua y copa de vino  blanco o tinto  16€ Iva incluido              

 

 

 

 

 

 

 

 

cat

ELS NOSTRES ENTRANTS

Amanida de mató ,tomàquet i anxoves amb vinagreta de mostassa

Amanida de formatge de cabra amb bacó i vinagreta de fruits secs

Crema calenta del dia

Lasanya de verdures feta a casa

Patates artesanes de La Deu ( des de 1943)

Pa de vidre amb pernil ibèric

Les nostres croquetes artesanes

Tempura de verdura amb salsa de soja

Raviolis casolans farcits de peix i marisc amb la seva salsa

Gambes amb allada

SEGONS

Bacallà  a la llauna

Lluç de la costa amb puré  de moniato

Calamars farcits d’arròs de pals i  la seva tinta

Orada amb puré de coliflor i cruixent de porro

Corball a la donostiarra

Magret d’ànec a la brasa amb crema de figues

Entrecot de vedella de la Garrotxa

Melós de xai de la garrotxa amb la seva salsa i cebetes caramel·litzades

Botifarra artesana de ceba i ceps a la brasa

Cuixa de cabrit cuit a baixa temperatura amb verduretes (supl.3.00)

Filet de vedella de la Garrotxa al Oporto (supl.7.00)

LES NOSTRES POSTRES CASOLANES

Macedònia de fruites naturals

Flam d’ou amb flocs de nata

La nostra copa de tiramisú

Textures de maduixes i fruits del bosc

Crema catalana

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla  ( cal esperar 10 minuts aprox.)

Cremós de llimona amb gerds

Carpaccio de pinya amb gelat de vainilla

Milfulls de kiwi i nata

2 boles de gelats artesans (xocolata, maduixa o vainilla)

Menú complet a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 22€ amb Iva inclòs     

 

   

NUESTROS ENTRANTES

Ensalada de requesón, tomate, anchoas y vinagreta de mostaza

Ensalada de queso de cabra con beicon y vinagreta de frutos secos

Crema caliente del día

Lasaña de verduras hecha en casa

Patatas artesanas de La Deu (desde 1943)

“Pan de cristal” con jamón ibérico

Nuestras croquetas artesanas

Tempura de verdures con salsa de soja

Raviolis casros rellenos  de pescado y marisco en su salsa

Gambas al ajillo

SEGUNDOS

Bacalao a la llauna (frito y horneado)

Merluza de la costa con pure de boniato

Calamares rellenos de arroz de Pals y su tinta

Dorada con pure de coliflor y crujiente de puerro

Corvina a la donostiarra

Magret de pato a la brasa con crema de higos

Entrecot de ternera de la Garrotxa

Meloso de cordero de la Garrotxa en su salsa y cebollitas caramelizadas

Butifarra artesana de cebolla y setas a la brasa

Muslo de cabrito cocida a baja temperatura con verduritas (supl. 3.00)

Filete de ternera de la Garrotxa al Oporto (supl.7.00)

POSTRES CASEROS

Macedonia de frutas naturales

Flan de huevo con copos de nata

Nuestra copa de tiramisú

Texturas de fresa y frutos del bosque

Crema catalana

Coulant de chocolate con helado de vainilla (espera de 10 minutos aprox.)

Cremoso de limón con frambuesas

Carpaccio de piña con helado de vainilla

Milfulls de kiwi  y nata

 

Menú completo a escoger un primero, segundo, y postre, agua y copa de vino 22€ con Iva incluido      

 

EN

OURS STARTERS

Milk curd salad, tomato, anchovy with mustard vinaigrette

Goat cheese and bacon salad with nuts vinaigrette

Hot Cream of the day

Homemade Vegetables Lasagne

La Deu homemade meat stuffed potatoes (since 1943)

“Pan cristal” (a type of bread with crispy crust and soft, honeycombed interior with Iberian ham)

Our artisan’s squid croquettes

Tempura Vegetables with Soja Sauce

Shellfish-stuffed ravioli with own sauce.

Shrimps in garlic sauce.

MAIN COURSE

Cod a la llauna (fried and baked)

Coast hake and sweet potato purée

Pals Rice-stuffed squid with him ink

Gilthead bream with cauliflower purée and crispy leek

Meagre San Sebastian style

Charcoal-grilled magret of duck with caramelized figs

Charcoal- grilled beef entrecote from La Garrotxa

Lamb melons with itself sauce and caramelized onions

Artisan sausage of onion and grilled mushrooms

Goat leg cooked at low temperature with vegetables (Add.3.00)

Beef steak from La Garrotxa with Oporto sauce (Add.7.00)

OUR HOMEMADE DESSERTS

Natural fruit salad

Egg crème caramel with cream flakes

Our glass of tiramisu

Textures of strawberries and berries

crème brûlée

Chocolate coulant (you have to wait 10 minutes approximately)

Lemon cream with raspberries and strawberry

Carpaccio of pineapple with vanilla ice cream

Milfulls of kiwi and cream

Full menu: to choose a starter, fish or meat and dessert, water and a glass of wine 22€ VAT included               

ENTRÈES

Salade de fromage blanc à la tomate et à l’anchois

Salade de fromage de chèvre et de bacon à la vinaigrette aux fruits secs

Crème du jour

Lasagne Aux Légumes

Pommes de terre farcies façon La Deu (depuis 1943) avec de la salade

« Pan cristal » (un type de pain avec une croûte croustillante et un intérieur moelleux et alvéolé) avec du jambon ibérique

Croquettes de calamars de notre artisan

Légumes tempura avec sauce soja

Raviolis farcis aux crustacés et sauce propre

Crevettes à l’ail

PLAT PRINCIPALE

morue à la llauna (frite et passée au four)

Merlu de la côte et Purée de patate douce

Calmar farci à l’encre

Dorade avec purée de chou-fleur et poireaux croustillants

Maigre commun à la donostiarra

Magret de canard grillé sur la braise au charbon et figues caramélisées

Entrecôte de veau de la Garrotxa grillé sur la braise

Melons d’agneau avec lui-même sauce et oignons caramélisés

Cuisse de chèvre cuite à basse température avec des légumes (Suppl. 3.00€)

Steak de bœuf avec sauce au porto (Suppl. 7.00)

DESSERTS

Salada de fruits Natural

Crème caramel à la crème Chantilly

Tiramisu

Textures de fraises et de baies

Crème brulée

Coulant au chocolat (vous devez attendre environ 10 minutes)

Crème de citron aux framboises et fraises

Carpaccio d’ananas à la glace vanille

Milfulls de kiwi et de crème

 

Menu complet : choisir une entrée, poison ou viande et un dessert, de l’eau et un verre du vi 22€

            

 

Children menu / Menu enfant

Prepare your combined dish/ Préparez votre plat  combiné

 

Starter to choose  , Entrée à choisir

Pasta with bolognese or Napolitan sauce/ Pâtes à la Bolognaise ou à la Napolitaine

Cannelloni of roast meat with cheese , Cannellonis  de viande rôti et fromage

Chicken croquette, Croquettes au poulet

 

Main course to choose, Pour choissir un plat principal

Catalan sausage “botifarra” , Saucisse

Veal escalope, Escalopa de veau

Breaded hake, Merlu  enrobé

Chicken  finguers ,  Doigts de poulet

 

And  choose your garnish / Y el acompañamiento que mas te agrade

Boiled rice,  Rice blanc

French fries, Frites

Salad, Salad

Sauteed vegetables,  Legumes sautés

Dessert, Dessert)

Iogurt ( la Fageda), Yogur ( La Fageda

Homemade icecream  o calipo,  Glace maison o Calipo

Fruit of the season, Fruits de saison

 

 

Mineral watter or soft drink  Price 12€

Eau ou Rafraîchissement Prix 12€