El Restaurante

En los jardines del hotel, presididos por unas panorámicas espectaculares, se encuentra la terraza del bar y el restaurante, una pérgola en el jardín creada en 2016 y de reciente abertura, con espacios amplios, acogedora y funcional. Al lado, se puede apreciar una cocina abierta a través de unas grandes vidrieras.

En los fogones del chef se elabora una cocina catalana y de autor, basada en productos de temporada, recopilando la experiencia de los platos tradicionales con creatividad.

Disponemos de un reservado para unas 30 personas para la celebración de comidas privadas.

Carta y Menús

 ELS NOSTRES ENTRANTS, NUESTROS ENTRANTES

Crema de temporada amb semiesfera de formatge fresc

Crema de temporada con semiesfera de queso fresco

 Amanida de salmó marinat amb fruita de temporada i vinagreta de cítrics

Ensalada de salmón marinado con fruta de temporada y vinagreta de cítricos

 Raviolis de ceps casolans amb salsa brie  i oli d’olivada

Ravioli de setas caseros con salsa brie y aceite de olivada

 Espaguetis negres amb saltejat de calamars

Espaguetis negros con salteado de  calamares

 Patates artesanes de La Deu ( desde 1943) amb una petita amanida

Patatas artesanas de La Deu (desde 1943)  con una pequeña ensalada

 Croquetes de calamarsets amb tinta

Croquetas de chipirón con tinta

 Carpaccio de vedella amb buquet i laminat de parmesà  ( suplement 1.10 €)

Carpaccio de ternera con bouquet y lamiado de parmesano ( suplemento 1.10 €)

 Nyoquis al pesto

Ñoquis al pesto

 Pa de vidre amb pernil ibèric

“Pan de cristal” con jamón ibérico

 Assortiment de verdures de temporada a la brasa

Surtido de verduras de temporada  a la brasa

 Amanida d’escarola amb bacallà i romescu

Ensalada de escarola con bacalao y romesco

 Amanida de mató amb tomàquet “monterrosa” pols d’oliva negra i vinagreta de fruits secs

Ensalada de requesón con tomate monterosa , polvo de aceituna negra y vinagreta de frutos secos

SEGONS, SEGUNDOS

Peix /Pescado

Llom de bacallà  confitat amb verdures saltejades ( suplement 2.8 €)  

Bacalao confitado con verdures salteadas (suplemento 2.8€)

 Lluç amb salsa verda  

Merluza con salsa verde

 Popets  a la mallorquina (all tendres, pebrots i patata)

Pulpiltos a la mallorquina ( ajos tiernos, pimiento y patata)

 Salmó  a la planxa  amb textures de porro

Salmón  a la plancha con texturas de puerro

 Llobarro a la planxa amb llit de patata i escamarlà ( suplement 2.8 €)

Lubina  a la plancha sobre lecho de patata y cigala ( suplemento 2.8 €)

 Orada saltejada amb verdures i salsa marinera

Dorada salteada con verduras y salsa marinera

 Carn /Carne

Cuixa de xai  al forn a  baixa temperatura amb pastís de patata

Muslo de cordero al horno a  baja temperatura con pastel de patata

 Costelles de xai  de la Garrotxa a la brasa

Costillitas de cordero de la Garrotxa a la brasa

 Costelles de porc meloses amb salsa barbacoa

Costillitas de cerdo melosas con salsa barbacoa

 Botifarra artesana amb fesols de Santa Pau

Butifarra artesana con alubias de Santa Pau

 Entrecot de vedella de la Garrotxa a la brasa amb oli de romaní  ( supl. 3,50€ )

Entrecot de ternera de a Garrotxa  a la brasa con aceite de romero  ( supl. 3,50€ )

 Magret a la brasa amb coulis de taronja

Magret a la brasa con coulis de naranja

 Peus de porc a la brasa amb all i oli de safrà

Manitas de cerdo a la brasa con alioli de azafrán

 Filet de vedella (180g) ( supl. 4,30€ )

Filete de ternera   (180g) ( supl. 4,30€ )

 

POSTRES CASOLANS / POSTRES CASEROS

 Macedonia de fruites amb suc de taronja

Macedonia de frutas con zumo de naranja

 Pastis de formatge casolà amb fruits vermells

Pastel de queso casero con frutos rojos

 Brownie  casolà amb gelat de coco

Brownie casero con helado de coco

 Crema Catalana

Crema Catalana

 Milfulls amb maduixes, nata I xocolata

Milhojas con fresas , nata y chocolate

 Valencià (suc de taronja amb gelat de vainilla casolà)

Valenciano (zumo de naranja con helado de vainilla casero)

 Gelat casolà

Helado  casero

 Tiramisú /Tiramisú

Coulant de xocolata ( cal esperar 10 minuts aprox.)

Coulant de chocolate ( espera de 10 minutos aprox.)

 Quallada casolana amb nous i mel

Cuajada  casera con nueces y miel

  

Menú complet a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 18€ (+supl.)

Menú completo a escoger un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino 18 €.(+supl.)

 

 

Menú infantil

Prepara el teu plat combinat / Prepara tu plato combinado

 Per escollir un primer, Para escoger un primero

Pasta bolonyesa o napolitana, pasta en salsa bolonyesa o napolitana

Canelons de rostit amb formatge, Canelones de asado  con queso

Croquetes de pollastre artesanes , croquetes de pollo artesanas

Per escollir un segon, Para escoger un segundo

Botifarra , Butifarra

Escalopa de vedella, Escalopa de ternera

Lluç arrebossat, Merluza rebozada

Finguers de pollastre,  finguers  de pollo

I l’acompanyament que més t’agradi / Y el acompañamiento que mas te agrade

Arròs blanc, Arroz blanco

Patates fregides, patatas fritas

Amanida, Ensalada

Verdures saltejades, Verduras salteadas

Postres, Postres

Iogurt de la Fageda, Yogur de La Fageda

Gelat casolà o calipo, Helado Casero o Calipo

Fruita del temps, Fruta del tiempo

 

 

Aigua o refresc  Preu 12€

Agua o refresco Precio 12€

 

 

STARTERS / ENTRÊES

Vegetables in season cream with cottage cheese

Crème de légumes de saison avec du fromage frais

Marinated salmon salad with fruit in season and citrus fruit vinaigrette

Salade de saumon mariné et fruits de saison à la vinaigrette de cítriques

Wild mushroom ravioli with Brie cheese sauce and olive oil

Ravioles farcies de ceps à la sauce de fromage Brie et huile d’olive

Black spaghetti with squids

Spaghettis noir avec calmars

La Deu homemade meat stuffed potatoes ( since 1943 ) with some salad

Pomme de terre farcies façon La Deu ( depuis 1943 ) avec de la salade

Small squid croquetes

Croquettes d’encornets

Veal carpaccio  with Parmesan (add 1.10 €)

Carpaccio de veau avec du parmesan (add 1.10 €)

Pesto gnocchi

Gnocchis au pesto

“Pan cristal” (a type of bread with a crispy crust and soft, honeycombed interior) with Iberian Ham

Pain “cristal” au jambon ibérique

Assorted charcoal-grilled vegetables

Assortiment de légums grillés sur la braise

Escarole and cod salad with romesco sauce

Salade de escarole et morue au sauce de romesco

Cottage cheese and tomato “Monterrosa” salad with black olive powder and nuts  vinaigrette.

Salade au fromage blanc avec tomate, poudre d’olive noire et vinaigrette de noix

 

 FISH AND MEAT/  POISSON ET VIANDE

Fish / Poisson

 Confitted cod with sauteed vegetables  ( add 2.8 €) 

Morue confite avec légumes sautés  (add 2.8 €)

Hake with green sauce

Merlu à la sauce verte

Baby octopuses “ a la mallorquina” ( tender garlics, peppers and potatoes)

Petits pulpes au “ mallorquina” ( ails tendres, poivrons et pommes de terre )

Grilled salmon with leek textures

Saumon  grillé  avec des textures de poireau

Grilled sea bass on a potato bed and Norway lobster (add  2.8 €)

Bar grillé sur un lit de pomme de terre et langoustine ( add 2.8€)

Sauteed gilt-head bream with vegetables ans seafood sauce

Daurade sauté aux légumes à la sauce de fruits de mer

Meat / Viande

 Lambthigh baked at low temperature with potato pie

Gigot d’agneau cuite à basse température evec tourte aux pomes de terre

Charcoal-grilled cutlets lamb from La Garrotxa

Côtes d’agneau de la Gaarrotxa grillées sur la braise

Honeyed pork chops with barbacue sauce

Côtes de porc mielleux au sauce barbecue

Catalan sausage with beans of Santa Pau

“Butifarra” avec des haricots blancs de Santa Pau

Charcoal- grilled beef entrecote from La Garrotxa with rosemary oil      ( Add. 3,50€ )

Entrecôte de veau de la Garrotxa grillé sur la braise à l’huile de romarin   ( Supl. 3,50€ )

Charcoal-grilled magret of duck with orange coulis

Magret de canard grillés sur la braise au coulis d’orange

Grilled pig trotters with garlic and oil safron

Pieds de porc grillés à l’ail et à l’huile de safran

Veal tenderloin (180g)  ( Add. 4,30€ )

Filet de veau (180g) ( Supl. 4,30€ )

 

DESSERTS

Fruit salad with orange juice

Salade de fruits au jus d’orange

Homemade cheese cake with red berries

Tarte au fromage fait à lal maison aux fruits rouges

Homemade brownie with coconut ice cream

Brownie fait à la maisonavec glace à la noix de coco

Catalan caramelized custard cream

Crème brûlée

Puff pastry with strawberries, cream and chocolate

Millefeuille aux fraises, crème et chocolat

Valencià ( natural orange juice with vanilla ice cream )

Valencià ( jus d’orange naturel avec glace à la vanille )

Homemade ice cream

Glace artisanale

Tiramisú / Tiramisú

Chocolate coulant   ( you have to wait 10 minuts approximately )

Coulant au chocolat ( vous devez attendre environ 10 minutes )

 Homemade curd cheese with nuts and honey

Caillé faite à la maison aux noix et au miel

 

Full menu: to choose a starter, fish or meat and dessert, including water and a glass of wine 18€. ( + supl. )

Menu complet: choisir un entrée, poisson ou viande et un dessert, de l’eau et un verre de vin 18€.  ( + supl. )

 

Children menu / Menu enfant

Prepare your combined dish/ Préparez votre plat  combiné
 Starter to choose  , Entrée à choisir

Pasta with bolognese or Napolitan sauce/ Pâtes à la Bolognaise ou à la Napolitaine

Cannelloni of roast meat with cheese , Cannellonis  de viande rôti et fromage

Chicken croquette, Croquettes au poulet

Main course to choose, Pour choissir un plat principal

Catalan sausage “botifarra” , Saucisse

Veal escalope, Escalopa de veau

Breaded hake, Merlu  enrobé

Chicken  finguers ,  Doigts de poulet

 And  choose your garnish / Y el acompañamiento que mas te agrade

Boiled rice,  Rice blanc

French fries, Frites

Salad, Salad

Sauteed vegetables,  Legumes sautés

Dessert, Dessert)

Iogurt ( la Fageda), Yogur ( La Fageda

Homemade icecream  o calipo,  Glace maison o Calipo

Fruit of the season, Fruits de saison

 

 

Mineral watter or soft drink  Price 12€

Eau ou Rafraîchissement Prix 12€

 

APERITIU

Xarrup de gaspatxo de síndria

 PER PICAR UNA MICA

Boles de formatge Roquefort amb anous

Duet de ravioli amb salsa brie

Calamarcets saltejats amb la seva picada

Musclos al vapor amb daus de verduretes

Patata La Deu artesana (des de 1943)

CARN O PEIX

Medalló de rap a la marinera sobre llit de patata panadera

Salmó a la planxa amb salsa de soja i mel acompanyat d’espaguetis de carbassó

Cuixa de xai cuita a baixa temperatura amb parmetier de patata violeta

Entrecot de vedella a la brasa amb oli de romaní

POSTRES

Sorbet cítric amb mar de cava

Coca de Sant Joan amb copa de cava

 

Aigües minerals i vi de la casa i cafès

PREU: 30€ (IVA inclòs)

 

APERITIU

Xarrup de gaspatxo de síndria

Pica pica per compartir

Boles de formatge Roquefort amb anous

Duet de ravioli amb salsa brie

Musclos al vapor amb daus de verduretes

Patata La Deu artesana (des de 1943)

Segons a Escollir

Medalló de rap a la marinera sobre llit de patata panadera

Entrecot de vedella a la brasa amb oli de romaní

 

POSTRES

Macedònia de fruites amb gelat de vainilla

Coca de Sant Joan

 

Aigües minerals i vi de la casa i cafès

PREU: 24€ (IVA inclòs)