El Restaurant

Als jardins de l’hotel, presidits per unes panoràmiques espectaculars, s’hi situen la terrassa del bar i el restaurant, una pérgola al jardí creada el 2016 i de recent obertura, amb espais amplis, acollidora i funcional. Al costat una cuina oberta a través d’unes grans vidrieres.

Als fogons del xef s’hi cou una cuina catalana i d’autor, basada en productes de temporada, recopilant l’experiència dels plats tradicionals amb creativitat.

Disposem d’un reservat  per a unes 30 persones per poder celebrar àpats privats.

PRIMERS

Amanida d’estiu Hotel Riu Fluvià   

Crema o sopa de temporada   

Patates artesanes de La Deu ( des de 1943) amb una petita amanida

Amanida de bacallà amb vinagreta de verdures

Suprema de salmó amb ventall d’alvocat i salsa de mostassa

Carpaccio de vedella amb formatge parmesà, tàperes i oli d’oliva (supl.2.50€)

Macarrons al “pomodoro” ( amb o sense vi blanc)  (demanar-ho)

Pa de vidre amb pernil ibèric (supl.3.00€)

Canelons de carn amb beixamel del nostre xef

Croquetes de pollastre artesanes amb trossets

SEGONS

Daus de Pollastre al curri

Melós de xai de la Garrotxa amb la seva salsa i cebetes caramel·litzades (supl.4.50€)

Costella de porc a baixa temperatura acabada a la brasa

Medalló de vedella a la brasa amb salsa del xef

Entrecot de vedella amb salsa cafè de París    (supl.4.50€)

Calamars a la planxa amb salsa d’all  (supl.1.50€)

Salmó a la planxa amb un toc de vi blanc amb salsa curri  

Tempura pastissera sobre salmó amb maionesa de mango (supl.2.50€)

Bacallà  a baixa temperatura sobre llit d’espinacs i pinyons   (supl.4.50€)

Bacallà gratinat amb mussolina d’all i samfaina  (supl.4.50€)

 

                                 LES NOSTRES POSTRES

Crema catalana cremada

Pastís de formatge artesà amb salsa de fruits vermells

Mosaic de fruita de temporada

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla ( cal esperar 10 minuts aprox.) (supl.3.00€)

Milfulls amb crema pastissera i fruita de temporada  (supl.1.50€)

Tiramisú casolà en copa

Gelats i/o sorbets variats

Carpaccio De Pinya Natural  Cremada

Mousse de maduixa

Copa Valenciana (suc de taronja, gelat de vainilla, cointreau),.  (supl.1.20€)

 

Menú complet a triar un primer, un segon, unes postres, aigua i copa de vi 25 € per persona

Caps de setmana, festius i vigílies de festius 3€ per persona. 

PLATS A LA CARTA

 PER COMENÇAR

Amanida d’estiu Hotel Riu Fluvià                                                           9.00 €

Canelons de carn amb beixamel del nostre xef                                  9.50 €

Croquetes de pollastre artesanes amb trossets                                 8.50 €

Patates Artesanes de La Deu                                                                10.50 € 

Lasanya de verdures especial del xef Juan Carlos                               9.50 €

Crema de temporada                                                                               5.90 €

Carpaccio de vedella amb parmesà, tàperes i oli d’oliva                  12.00 €

Pa de vidre amb pernil ibèric                                                                 12.00 €

 SEGUIREM AMB…

NOSTRA BRASA

Entrecot de vedella amb salsa cafè de París                                      15.00 €

Magret d’ànec amb salsa de cirera                                                       14.50€

Botifarra de pagès a la brasa amb fesols                                             8.50 €

Costelles de xai amb patates fregides                                                11.80 €

Pollastre a la brasa amb patates fregides                                            6.50 €

A MÉS A MÉS…  

Pollastre farcit d’espinacs amb verdures                                           12.00 €

Filet de Orada a la planxa sobre saltejat de verdures                     11.00 €

Calamars a la planxa amb salsa d’all                                                  14.00 €

Salmó a la planxa amb un toc de vi blanc amb salsa curri             12.50 €

Tempura pastissera sobre salmó amb maionesa de mango         14.00 €

                       FINALITZAREM AMB…

Mosaic de fruita de temporada                                                             5.20 €

Copa Valenciana (suc de taronja, gelat de vainilla, cointreau)         6.20 €

Crema catalana cremada                                                                       4.00 €

Pastís de formatge artesà amb salsa de fruits vermells                   4.80 €

Milfulls amb crema pastissera i fruita de temporada  (supl.1.50€)  6.00 €

Tiramisú casolà en copa                                                                         5.50 €

Gelats i/o sorbets variats                                                                       5.00 €

Carpaccio De Pinya Natural  Cremada                                                5.50 €

Mousse de maduixa                                                                               5.50 €

Coulant de xocolata negre amb gelat ( cal esperar 10 min)             8.00€

 

PRIMEROS

Ensalada de verano Hotel Riu Fluvià  

Crema o sopa de temporada   

Patatas artesanas de La Deu ( desde 1943) con una pequeña ensalada

Ensalada de Bacalao con vinagreta de verduras

Suprema de salmón con vinagreta de aguacate y salsa de mostaza

Carpaccio de ternera con queso parmesano, alcaparras y aceite de oliva(supl.2.50€)

Macarrones al pomodoro (con o sin vino blanco; pedirlo)

Pan de cristal con jamón ibérico (supl.3.00€)

Canelones de carne con bechamel de nuestro chef

Croquetas de pollo artesanas con tropezones

SEGONS

Dados de pollo al curry  

Meloso de cordero de la Garrotxa con su salsa y cebollitas caramelizadas (supl.4.50€)

Costilla de cerdo a baja temperatura terminada a la brasa

Medallón de ternera a la brasa con salsa del chef

Entrecot de ternera con salsa Café de París  (supl.4.50€)

Calamares a la plancha con salsa de ajo  (supl.1.50€)

Salmón a la plancha con un toque de vino blanco y salsa curry  

Tempura pastelera sobre salmón con mayonesa de mango (supl.2.50€)

Bacalao a baja temperatura sobre lecho de espinacas y piñones (supl.4.50€)

Bacalao gratinado con mussolina de ajo y pisto (supl.4.50€)

                                 LES NOSTRES POSTRES

Crema catalana quemada

Pastel de queso artesanal con salsa de frutos rojos

Mosaico de fruita de temporada

Coulant de chocolate con helado de vainilla (Esperar 10 min aprox.) (supl.3.00€)

Milhojas con crema pastelera y fruta de temporada  (supl.1.50€)

Copa de Tiramisú casero

Helados y sorbertes variados

Carpaccio De Piña Natural  quemada

Mousse de fresa

Copa Valenciana (zumo de naranja, helado de vainilla, cointreau),.  (supl.1.20€)

 

Menú completo a elegir un primero, un segundo, un postre, agua y copa de vino 25 € por  persona fines de semana, festivos y vísperas de festivos 3€ por persona.

PLATOS A LA CARTA

PARA COMENZAR

Ensalada de verano Hotel Riu Fluvià                                                     9.00 €

Canelons de carne con salsa bechamel de nuestro chef                   9.50 €

Croquetas de pollo artesanas con tropezones                                    8.50 €

Patatas Artesanas de La Deu                                                                10.50 € 

Lasaña de verduras de nuestro chef Juan Carlos                                9.50 €

Crema de temporada                                                                               5.90 €

Carpaccio de ternera con queso parmesano, alcaparras y

 aceite de oliva                                                                                        12.00 €

Pan de cristal con jamón ibérico                                                          12.00 €

 SEGUIMOS CON…

NUESTRA BRASA

Entrecot de ternera con salsa Cafè de París                                     15.00 €

Magret de pato con salsa de cerezas                                                 14.50€

Butifarra de payés a la brasa con alubias secas                                8.50 €

 Costillas de cordero con patatas fritas                                            11.80 €

Pollo a la brasa con patatas fritas                                                        6.50 €

ADEMÁS…  

 Pollo relleno de espinacas con verduras                                         12.00 €

 Solomillo de Dorada a la plancha sobre salteado de verduras    11.00€

 Calamares a la plancha con salsa de ajo                                         14.00 €

 Salmón a la plancha con un toque de vino blanco y salsa curry 12.50 €     

Tempura pastelera sobre salmón con mayonesa de mango         14.00€

                       FINALIZAREMOS CON…

Mosaico de fruta de temporada                                                             5.20 €

Copa Valenciana (zumo de naranja, helado de vainilla, cointreau    6.20 €

Crema catalana quemada                                                                        4.00 €

Pastel de queso artesanal con salsa de frutos rojos                          4.80 €

Milhojas con crema pastelera y fruta de temporada                         6.00 €

Copa de Tiramisú Casero                                                                        5.50 €

Helados y sorbertes variados                                                                5.00 €

Carpaccio De Piña Natural  quemada                                                  5.50 €

Mousse de fresa                                                                                       5.50 €

Coulant de chocolate con helado de vainilla (Esperar 10 min aprox.)    8.00 €

            

 

ENG

FIRST PLATES

Summer salad Hotel Riu Fluvià   

Cream or seasonal soup    

Artisan potatoes from  La Deu ( since 1943 ) with a small salad

Codfish salad with vegetable vinaigrette

Salmon supreme with avocado fan and mustard sauce

Beef Carpaccio with Parmesan, capers and olive oil (supl.2.50€)

Macaroni  “pomodoro” ( with or without white wine)  (ask for)

Glass bread with iberian ham (supl.3.00€)

Meat Cannelloni with chef’s white sauce

Artisan chicken croquettes with bumps

SECOND PLATES

Chicken dice with curry

Sweet lamb from Garrotxa with his sauce and caramelized onions (supl.4.50€)

Rib of pork at low temperature and finished on the grill

Veal  medallion  grilled with chef’s sauce

Veal entrecote with sauce cafè de París    (supl.4.50€)

Grilled squid with garlic sauce  (supl.1.50€)

Grilled salmon with a touch of white wine with curry sauce  

Pastry tempura on salmon with mango mayonnaise (supl.2.50€)

Cod at low temperature on a bed of spinach and pine nuts   (supl.4.50€)

Au gratin cod with garlic muslin and ratatouille  (supl.4.50€)

 

                                 OUR DESSERTS

Burnt catalan cream

Artisanal cheesecakes with red fruit sauce

Seasonal fruit mosaic

Chocolate coulant with vanilla ice cream ( necessary waiting for 10 minuts aprox.) (supl.3.00€)

Thousand sheets and seasonal fruits  (supl.1.50€)

Homemade tiramisu in glass

Various ice creams and/ or sorbets

Burnt natural pineapple carpaccio

Strawberry mousse

Valencian cup (orange juice, vanilla ice cream, cointreau)  (supl.1.20€)

 

Full Menu to choose from a first, a second, a desert, water and glass of wine 25 € per person

Week Ends, Holidays and holidays vigils 3€ per person.        

ON DEMAND PLATES

                                                                                      TO START…

Summer salad Hotel Riu Fluvià                                                            9.00 €

Meat Cannelloni with chef’s white sauce                                            9.50 €                   

Artisan chicken croquettes with bumps                                             8.50 €

Artisan potatoes from  La Deu ( since 1943 )                                   10.50 €                                                           

Special Vegetable lasagna from chef Juan Carlos                             9.50 €

Seasonal soup                                                                                        5.90 €

Beef Carpaccio with Parmesan, capers and olive oil                     12.00 €

Glass bread with iberian ham                                                           12.00 €

 TO CONTINUE…

ON GRILL

Veal entrecote with sauce cafè de París                                         15.00 €

Duck breast with cherry sauce                                                          14.50€

Page sausage with beans                                                                    8.50 €

Lamb chops with french fries                                                           11.80 €

Chicken with french fries                                                                     6.50 €

IN ADDITION…  

Chicken stuffed with spinach and vegetables                               12.00 €

Grilled sea bream fillet over sauteed vegetables                          11.00 €

Grilled squid with garlic sauce                                                          14.00 €

Grilled salmon with a touch of white wine with curry sauce       12.50 €

Pastry tempura on salmon with mango mayonnaise                    14.00€

 

TO FINISH WITH…

Seasonal fruit mosaic                                                                            5.20 €

Valencian cup (orange juice, vanilla ice cream, cointreau)             6.20 €

Burnt catalan cream                                                                              4.00 €

Artisanal cheesecakes with red fruit sauce                                 4.80 €   

Thousand sheets and seasonal fruits (supl.1.50€)                           6.00 €

Homemade tiramisu in glass                                                                5.50 €                       

Various ice creams and/ or sorbets                                                     5.00 €

Burnt natural pineapple carpaccio                                                      5.50 €

Strawberry mousse                                                                                5.50 €

Chocolate coulant with vanilla ice cream (necessary waiting for 10 minuts aprox).    8.00€